Concert pascal
MOPAN Suceava

Chiar dacă nu se mai află la anii tinereţii, Irinel Columbeanu iubeşte cu patos şi la 61 de ani. Deşi pusese punct relaţiei cu Oana Cojocaru, iată că cei doi s-au afişat din nou împreună, la un eveniment monden, semn că nu pot trăi unul fără celălalt. Dar şi Nick Rădoi (57 de ani) sărbătoreşte împăcarea cu bruneta lui, Mădălina Apostol, potrivit click.ro.

Celebrii Don Juani de pe la noi, care nu au ”iertat” în ultimii ani nici o tânără, au suferit enorm după ultimele iubite. Este vorba despre Irinel Columbeanu şi Nick Rădoi, prieteni la cataramă, cu pasiuni comune pentru maşini scumpe, femei frumoase şi distracţii pe iahturi. Milionarul de la Izvorani s-a îndrăgostit lulea, la începutul primăverii, de Oana Cojocaru (23 de ani), o studentă mai mică decât el cu 38 de ani. Şi-au petrecut vacanţa împreună, iar la un moment dat tânăra s-a mutat în somptuoasa lui vilă. Deşi lucrurile mergeau bine, iată că luna trecută ei au anunţat despărţirea. Nu au mai apărut împreună, până luni seară, când Irinel şi-a făcut apariţia cu ocazia inaugurării unui restaurant cu specific libanez. Însă nu a venit singur, ci de mânuţă cu Oana, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/irinel-columbeanu-si-nick-radoi-s-au-impacat-cu-iubitele-tinerele

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava