Concert pascal
MOPAN Suceava

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava a scos la concurs 31 de posturi de subofițeri conducători auto pentru autospeciale. „Dacă ai vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, ești absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat și ești posesor de permis de conducere categoriile B și C – atunci ești perfect pentru unul din cele 31 de posturi de conducator auto (autospeciale) scoase la concurs, din sursă externă”, a transmis ISU Suceava.

Termenul limită până la care se pot de pune documentele este data de 08.07.2022, ora 14.00.

Candidații vor susține o probă practică ce are caracter eliminatoriu (testarea abilității de a conduce un autovehicul care necesită permis de conducere categoria C). Aceasta se va desfășura începând cu data de 22.07.2022 până la parcurgerea probei de către toți candidații validați de către comisia de concurs. De asemenea, candidații vor da și un test scris, ce va fi susținut în data de 11.08.2022, din tematica şi bibliografia de concurs, precum și un interviu pe subiecte profesionale (doar în situaţia în care se impune departajarea candidaţilor).

Toate detaliile referitoare la concurs le găsiți accesând urmatoarul link

http://www.pompierisv.ro/Cariera/AnuntCariera.htm

Dosarul se constituie exclusiv în format electronic, documentele constitutive ale dosarului de recrutare se depun în volum complet, la adresa de e-mail: resurseumane3@pompierisv.ro .

„Pentru a nu îngreuna procesul de înscriere și depunere a documentelor constitutive ale dosarelor de recrutare, adresăm rugămintea de a nu solicita informații suplimentare folosind adresa de e-mail destinată înscrierii”, se mai arată într-un comunicat al ISU Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava