Concert pascal
MOPAN Suceava

ISU Suceava infirmă o știre falsă potrivit cărei șoferul autotrenului din accidentul de azi dimineață ar fi revenit din Italia. Potrivit unui comunicat al ISU Suceava „în urma informației apărute în spațiul public, prin care se afirmă că șoferul autotrenului încărcat cu ciment, implicat în accidentul de vineri dimineață, din Pasul Mestecăniș, DN17, le-ar fi spus medicilor că s-a întors din nordul Italiei, facem precizarea că este o ȘTIRE FALSĂ! Autoritățile sucevene au luat legătura atât cu patronul firmei, la care era angajat bărbatul, cât și cu soția acestuia, care au infirmat aceste informații. Vă reamintim că săvârșirea infracțiunii de “comunicarea de informații false”, faptă prevazută de art 404 Cod Penal, se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani.
Facem apel către toate instituțiile de presă să NU dea publicității informații care nu sunt verificate din surse oficiale. Totodată, facem un apel public la cetățeni să nu răspândească pe rețelele de socializare, sau pe alte canale, informații care nu provin din surse oficiale”.

ISU Suceava infirmă o știre falsă potrivit cărei șoferul autotrenului din accidentul de azi de pe DN 17 ar fi revenit din Italia, 7.1 out of 10 based on 22 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.1/10 (22 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava