MOPAN Suceava

Pompierii militari suceveni au participat, la Iași, la etapa zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, unde au câștigat, în clasamentul final, un loc pe podium.

Astfel, lotul pompierilor suceveni s-a clasat pe LOCUL I, la proba REALIZAREA DISPOZITIVULUI DE INTERVENȚIE LA MOTOPOMPĂ, și pe LOCUL III, la proba pista cu obstacole pe 100 METRI.

Plutonierul major Sergiu Avasiloaei a fost al treilea la proba individuală cumulată (DUEL),

iar în final, în clasamentul general, echipa ISU Suceava s-a clasat pe locul III.

“Îi felicităm pe băieți și le mulțumim pentru efortul lor de a se menține an de an în fruntea celor mai buni profesioniști din țară!”, a transmis ISU Suceava.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi a organizat, în perioada 01 – 02 august 2019, Etapa Zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă, competiţie ce are ca principal obiectiv perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă.

La această competiţie au participat 5 loturi reprezentative ale inspectoratelor județene pentru situații de urgență din județele Iași, Bacău, Botoșani, Neamț şi Suceava.

În cadrul competiției, pompierii militari au parcurs 4 probe: „Pista cu obstacole pe 100 metri”, „Ştafeta 4 x 100 metri”, „Scara de fereastră” şi „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”, iar clasamentul general a fost stabilit prin adunarea timpilor obținuți, la fiecare probă, de către fiecare lot.

Clasamentul final:

Locul I – ISU Iași

Locul II – ISU Bacău

Locul III – ISU Suceava

Locul IV – ISU Neamț

Locul V – ISU Botoșani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava