Concert pascal
MOPAN Suceava

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava se află pe locul secund, după Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, în topul naţional al sponsorizărilor primite anul trecut. IGSU a publicat pe site sponsorizările primite de inspectoratele teritoriale în anul 2015, materiale de peste 100.000 de lei primind ISU București Ilfov, ISU Buzău, ISU Timiș, ISU Suceava și IGSU. A fost vorba, printre altele, de: materiale IT, furtunuri, echipamente medicale, materiale de construcții, televizoare, hârtie igienică.

Anterior, Guvernul a anunțat că toate aceste sponsorizări au fost făcute publice „în virtutea principiului transparenței”.
Conform listei publicate de IGSU, sponsorizările de anul trecut au fost, pentru ISU Suceava, în valoare de peste 226.000 de lei: — autoșenilată de la Fundația pentru SMURD şi o societate comercială, materiale de construcție, componente IT de la Asociația „Pompierii Bucovineni” Suceava, materiale promovare risc incendiu. După cum se ştie, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Suceava are, de anul trecut, două autoşenilate pentru intervenții în zone dificile. Una este în curtea ISU Suceava, iar cealaltă a ajuns la Detașamentul de Pompieri Rădăuți.  Valoarea unei autoşenilate este de 40.000 de euro. Un  utilaj a fost achiziţionat cu fonduri europene de Asociaţia „Euronest”, care reuneşte consiliile judeţene din Regiunea Nord-Est, iar cel de -al doilea prin Fundaţia SMURD, care a primit o sponzorizare de la omul de afaceri Florin Andronic. Acesta a donat suma 60.500 de lei pentru autoșenilată, iar o altă sumă care se ridică la   12.000 de lei a fost utilizată pentru procurarea de echipamente pentru echipajele SMURD.

Topul sponsorizărilor primite în 2015 este condus de IGSU, cu aproape 500.000 de lei de la Fundația pentru SMURD.
Sponsorizări importante au mai primit Inspectoratele: Bacău – 24 de sponsorizări, în general de la Asociația Pompierii Băcăuani, în sumă de 44.000 de lei — Bunuri resort — Administrare patrimoniu imobiliar;  Baza logistică pentru IGSU — 100.000 de lei — furnituri pentru mobilier, televizor LED, donate de firme; Ilfov – peste 127.000 de lei — obiecte IT; Buzău — peste 112.200 de lei — televizor, imprimantă, laptop, fereastră — de la Asociația Salvatorii Buzoieni sau Maramureș — peste 97.000 de lei. Cele mai mici sponsorizări, cîte 900 de lei au fost făcute pentru ISU Galați şi ISU Harghita, care au achiziţionat ferestre, respectiv mobilier și materiale IT.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava