MOPAN Suceava

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de suceveanul P. R., aflat în stare de reţinere, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor, şi au solicitat Tribunalului Suceava arestarea preventivă a acestuia pentru o perioada de 30 de zile.

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, în cursul zilei de 22 octombrie 2016, în jurul orei 22:00, P. R., din municipiul Suceava, se afla la locuinţa concubinei sale din comuna Vama. La un moment dat, în casă a venit neanunțat un italian în vârstă de 65 ani, originar din provincia Salerno, Italia, acesta fiind fostul concubin al femeii. În acel moment P. R. a început să-l bată pe bărbatul italian, lovindu-l cu picioarele în zone vitale ale corpului, în special în zona feţei, cauzându-i leziuni ce au condus la decesul acesteia (multiple plăgi, escoriaţii la nivelul pleoapei superioare ochi stâng, piramidă nazală paramedian dreapta, buză superioară, supramentonier paramedian dreapta, motilitate anormală şi cracmente osoase la nivel mandibular orizontal stânga).

Inculpatul a fost reţinut timp de 24 ore, iar Tribunalul Suceava a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioada de 30 zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.
„Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul de presă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava