Concert pascal
MOPAN Suceava

itDepot.ro, platformă de echipamente performante și consumabile, devine Trada Marketplace începând cu luna septembrie a acestui an.

La 4 ani de la lansare și după câștigarea premiului GPEC în anul 2019 pe zona de IT&C, itDepot.ro se îndreaptă spre o nouă direcție de business, transformându-se într-un canal de vânzare de tip marketplace.

Producătorii, importatorii și distribuitorii își pot lista acum brandurile și produsele în platforma trada.ro și, astfel, își pot activa un nou canal online.

“Migrarea este o evoluție firească spre atragerea de noi segmente de clienți. Platforma IT și sistemele software de care beneficiază Trada Marketplace fac posibilă oferirea unor facilități de vânzare online pentru comercianți și o experiență de cumpărături plăcută pentru clienți.” a declarat Ana Maria Dragomir, Business Developer Trada.ro

Platforma online Trada Marketplace include o varietate de produse din cele mai diverse categorii:

  • Casă și Grădină – oferă o gamă variată de sisteme de iluminat, sisteme de încălzire, electrocasnice mici, dar și accesorii pentru decorațiuni interioare.
  • Curățenie și îngrijire personală – în această categorie se găsesc dezinfectanți, produse de curățenie, îngrijire personală, protecție și imunitate, produse de cosmetică.
  • Produse IT&C – aparatură și echipamente de top reprezentate prin imprimante Laser, multifuncționale, aparate de etichetat, scanere portabile, cititoare coduri de bare, terminale mobile și case de marcat.
  • Organe de asamblare – reprezentate de diverse sisteme folosite la îmbinarea diferitelor elemente din metal și lemn. Sunt șuruburi speciale, șuruburi cu cap înecat, șuruburi cu cap bombat, șuruburi cu cap hexagonal, dar și șuruburi inox.
  • Scule și Unelte – pune la dispoziție meșterilor amatori, dar și profesioniștilor unelte, scule electrice și instrumente de măsură necesare pentru realizarea diverselor lucrări de bricolaj sau construcții.
  • Alimente și Băuturi – cuprinde alimente de bază, băuturi alcoolice, băuturi non-alcoolice, dar și sosuri, cafea și ceai.

Despre Trada

Trada.ro este un brand dezvoltat de Senior Sofware sub sloganul “Shopping Online. Made Simple“, ducând experiența comerțului digital electronic la următorul nivel.

Despre Senior Software

Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din România cu un pachet complet de soluții integrate. Fondată în 2003, compania a realizat până în prezent peste 400 de implementări de succes, utilizând cele mai noi tehnologii de la Microsoft alături de platforme testate la nivel internațional precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics.

Senior Software a pornit businessul cu o singură divizie, iar, în prezent, dispune de 6 divizii prin care se implementează sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce și Hardware. Compania își desfășoară activitatea în patru locații din România (București, Constanța, Cluj, Iași) cu o echipă formată din aproximativ 150 de angajați.

Senior Software a implementat soluții moderne, customizate după nevoile de business, în companii precum: Libris.ro, Ocean Fish, TeraSteel, Royal Computers, Parma Food, Sano Vita și nu numai.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava