• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

E posibil, oare, ca băiatul rău cu multe tatuaje care e astăzi unul dintre cei mai în vogă soliști să fi fost un tocilar? Nu! Dar Alex Velea a reușit, totuși, să aibă performanțe remarcabile la învățătură, deși avea multe absențe nemotivate de la orele de curs. „A fost olimpic la matematică”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, un fost profesor de-al artistului.

Alex Velea a vrut să le cânte bobocilor în prima zi de școală. Și nu oriunde, ci la școala „Mihai Eminescu” din cartierul Lăpuș (Craiova), unde a învățat și el, până acum 16 ani. Le-a făcut o surpriză pe măsură, elevilor, la deschiderea anului școlar. A cântat în curtea școlii împreună cu trupa sa, le-a făcut micuților cadou tricouri și a împărțit sute de autografe, potrivit click.ro.

Citeşte articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/foto-iti-vine-sa-crezi-velea-fost-olimpic-la-matematica

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava