Concert pascal
MOPAN Suceava

Iubita lui Matt LeBlanc, actrița Andrea Anders, este disperată să fie cerută în căsătorie. Cei doi actori au relație din 2006, când au s-au cunoscut pe platourile de filmare ale spin-off-ului desprins din serialul de televiziune ‘Friends’, ‘Joey’, potrivit showbizspy.com. LeBlanc și Anders locuiesc de ceva vreme împreună, dar Matt nu a dat niciun semn că și-ar dori cva relația lor să treacă la nivelul următor.

”Andrea este sătulă să îi tot sugereze lui Matt că ar fi vremea să se logodească. Își dorește un copil cu el cât mai curând posibil și este pregătită să facă orice pentru a-l face să o ceară în căsătorie.”, a declarat o sursă apropiată actriței. ”Andrea a ajuns la capătul puterilor cu Matt. Îl iubește foarte mult, dar simte că ea nu este cel mai important lucru din viața ei.”, a mai spus aceeași sursă, potrivit showbizspy.com. În ultima perioadă, actorul a fost foarte ocupat cu munca și cu fetița lui în vârstă de 10 ani, Marina, pe care o are din mariajul cu Melissa McKinght. ”Andrea simte că a așteptat prea mult și nu vrea să fie pentru el o simplă iubită, persoana cu care are o relație de foarte mult timp.”, a mai spus sursa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava