MOPAN Suceava

Rihanna, în vârstă de 34 de ani, nu are deloc liniște înainte de a deveni mamă. Dacă săptămâna trecută, iubitul ei era acuzat de infidelitate, de această dată, el a fost arestat în Los Angeles în legătură cu un schimb de arme la care a luat parte anul trecut, potrivit click.ro.

A$AP Rocky, iubitul de 33 de ani al Rihannei și tatăl copilului artistei, are un trecut tumultos care pare să îl ajungă din urmă și să îi creeze probleme. Miercuri, 20 aprilie, artistul a fost arestat de polițiștii din Los Angeles pentru un eveniment la care a luat parte anul trecut, conform Pagesix.com.

Rocky, al cărui nume real este Rakim Mayers, a fost investigat de oamenii legii pentru presupusa sa implicare într-un schimb de focuri care a avut loc în data de 6 noiembrie 2021. Conform comunicatului emis de către polițiști, o ceartă între „două cunoștințe” a escaladat și suspectul a început să tragă cu o armă în victimă. În urma împușcăturii, suspectul și alți doi bărbați au fugit de la fața locului. În urma cercetărilor, polițiștii au ajuns la concluzia că cel care a tras focurile de armă a fost nimeni altul decât iubitul artistei, notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/iubitul-rihannei-a-fost-arestat-588916.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava