MOPAN Suceava

Pe 6 decembrie, în ziua alegerilor parlamentare, am avut parte de o paradă a declarațiilor, dar și de o paradă a modei din partea doamnelor din politică. Iulia Albu, celebru critic de modă și fashion editor, a fost extrem de tranşantă cu ţinutele pe care aceste prime doamne ale politicii româneşti le-au afişat pe 6 decembrie la urnele de votare, notează click.ro.

Ce spune Iulia Albu despre Gabriela Firea: „Îmi este greu să înţeleg cum o femeie frumoasă îşi poate bate în asemenea măsură joc de propriile calităţi, renunţând la orice ascendent genetic. Să ne înţelegem, această ipocrizie cum că oamenii politici trebuie să fie îmbrăcaţi modest şi să nu epateze nu trebuie să devină o scuză pentru abordări ridicole, Gabriela Firea are o silueta clepsidră. Şi aici mor toate interpretările. Atunci când mâinile sunt acoperite de mâneci, talia trebuie marcată în mod vizibil. Pe dedesubt, lucrurile stau ceva mai bine măcar din punct de vedere al marcajelor, cureaua subţire fiind, din păcate, invizibilă şi insuficientă chiar şi cu mantoul deschis”.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/iulia-albu-taxat-dur-tinutele-doamnelor-din-politica-cine-luat-nota-de-trecere-ziua

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava