MOPAN Suceava

Iulia Albu comentează frecvent pe blogul personal ţinutele vedetelor autohtone şi a celor internaţionale, iar nimeni nu este ferit de cuvintele tăioase ale fostei jurate ‘Bravo, ai stil’. Se întâmplă rar ca Iulia Albu să rostească laude la adresa celor care poartă diferite ţinute, însă iată că recent, fashion editorul a fost cu adevărat impresionată de îmbrăcămintea pe care a purtat-o la un eveniment monden Simona Halep, numărul unu WTA la ora actuală, notează click.ro.

„Simona Halep nu poartă cercei Iulia Albu Les Merveilles, dar restul lucrurilor pe care le poartă… le poartă impecabil. Mă deranjează ceasul, dar, hei, nu pare a fi un eveniment de seară, aşa încât voi trece cu vederea. 1,2,3,4, 1000, 2519 inimioare pe rochia Simonei. Nu mă credeţi? Puteţi să le număraţi şi singuri!”, a scris Domniţa de Alba pe blogul personal iuliaalbu.com, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/iulia-albu-cuvinte-de-apreciere-la-adresa-simonei-halep-le-poarta-impecabil

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava