Concert pascal
MOPAN Suceava

Iulia Albu i-a dat replica Mădălinei Ghenea, după ce actriţa de 26 de ani a ameninţat-o cu un proces pentru o serie de comentarii făcute la adresa ţinutelor purtat la Festivalul de Film de la Cannes de către Mădălina. Iulia a analizat atent cuvintele scrise de olteancă şi a fost la fel de nemiloasă ca atunci când i-a criticat alegeriile vestimentare, notează click.ro.

După ce Mădălina Ghenea a numit-o penibilă pe Iulia Albu şi a spus că declaraţiile fashion editor-ului nu sunt demne de luat în seamă, Iulia a redactat o scrisoare deschisă, publicată pe site-ul ei, în care îi demontează Mădălinei întreg discursul, conform sursei citate.

“«Nu vreau să dau o replică» – aici avem, evident, o contradicţie în termeni. Prin urmare, dacă nu dorim să dăm o replică, nu o facem. Este evident, dragă Mădălina, că tu VREI să «dai o replică». Şi nu una oarecare, ci una extrem de lungă şi incoerentă cu vagi accente de furie.

«unor persoane care de fapt mă lasă absolut rece»- Aici cred că pot afirma fără niciun fel de dubiu, că, în niciun caz, critica mea NU «te-a lăsat rece». Această strategie de a-ţi minimaliza adversarul negând influenţa sa asupra ta poate fi susţinută DOAR cu condiţia unui răspuns evaziv. De exemplu: «Mă lasă rece părerea unuia sau a altuia. Important este CĂ EU mă simt bine aşa». PUNCT. Nu-i nimic. Te inţeleg… în fond tu, dragă Mădălina G, nu «pui preţ pe şcolile româneşti”, nu? Dar despre asta puţin mai târziu… Şi uite, vezi, nici măcar nu am pomenit de virgulele alea două lipsă”, a început Iulia scrisoarea sa.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/iulia-albu-ii-da-replica-madalinei-ghenea-imi-doresc-sa-incerci-sa-ma-dai-judecata

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava