Concert pascal
MOPAN Suceava

Iulia Albu, unul dintre juraţii emisiunii “Bravo, ai stil!”, a trecut la alt nivel. După ce a creat bijuterii, acum s-a apucat de confecţionat rochii, pe care le-a scos la vânzare, iar preţurile nu sunt deloc mici, potrivit click.ro.

Criticul de modă a creat mai multe rochii de mireasă, dar şi rochii elegante, fix în stilul ei. Toate creaţiile se fac pe comandă, un singur model din fiecare. “Nu cred în a vinde cantitate. Brand-ul meu nu se bazează pe producţie industrială, nici în ceea ce priveşte bijuteriile, şi cu atât mai puţin în ceea ce priveşte linia vestimentară pe care o voi lansa în curând şi care este deja disponibilă pe www.shop.iulialabu.com. Fiecare clientă a brand-ului Iulia Albu beneficiază de trei şedinţe de consultanţă în urmă cărora se construieşte împreună cu ea piesă cu piesă rochia pe care urmează să o poarte. Fiecare rochie spune o poveste, iar fiecare poveste este unică”, a declarat Iulia Albu pentru site-ul kfetele.ro, conform sursei citate.

Iulia Albu a mai precizat că preţurile sunt pe măsura investiţiei.

Citeşte articolul complet şi vezi FOTO pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/iulia-albu-isi-lanseaza-prima-colectie-vestimentara-cum-arata-rochiile-create-de-ea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava