Concert pascal
MOPAN Suceava

Un conflict de proporții s-a născut pe nepusă masă între Iulia Albu și designerul Cătălin Botezatu. Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Iulia Albu a gafat în direct și i-a pus designerului, prin telefon, o întrebare care l-a scos din minți pe acesta, potrivit click.ro.

Animozitățile dintre Iulia Albu și Cătălin Botezatu datează de pe vremea când fashion editorul s-a căsătorit cu Mihai Albu. Fostul ei soț și-ar fi dorit ca ea să își facă rochia de mireasă la Cătălin Botezatu, însă Iulia l-a refuzat pentru bunul ei prieten, Răzvan Ciobanu. Războiul a continuat la “Bravo, ai stil!”, emisiunea de la Kanal D unde cei doi jurați se înțepau tot timpul cu replici acide. Așa s-a întâmplat și în cadrul podcastului “Acasă la Măruță”, când în mijlocul discuției telefonice cu Cătălin Botezatu, Iulia Albu a trântit o întrebare fără perdea. “Nu ne-am vorbit de când a plecat de la noi, de la Kanal D. Ea chiar a purtat o rochie semnată Botezatu la nuntă la Columbeanu. Trebuie să își facă rochia la creatorul pe care îl dorește. Asta nici nu contează. Noi ne-am înțeles foarte bine la Bravo, ai stil”, a spus Botezatu, care l-a întrebat pe Cătălin Măruță despre outfit-ul Iuliei. În acel moment, spiritele s-au inflamat mai tare ca niciodată. „Măi, lui Cătălin nu îi plac bărbații? Scuzați, pot să spun asta pe podcast? Te pupăm, Cătă, nu am zis nimic! Să ai o zi bună! Păi n-a spus el la tine la podcast?”, a declarat Iulia, lăsându-l și pe Cătălin Măruță cu gura căscată, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/iulia-albu-replica-fara-perdea-despre-botezatu-designerul-si-iesit-din-minti-esti

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava