Comenzi MOPAN Suceava

Iulia Albu nu iartă pe nimeni. Fie că este vorba despre „clientele fidele” din rubrica pe care o realizează săptămânal la „WoWbiz” sau despre creațiile unora dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din România, fosta soție a lui Mihai Albu a mai trecut o „victimă” pe lista ei, nimeni alta decât Liza Panait, potrivit click.ro.

Ținta directă a Iuliei a fost Rona Hartner, cea care a îmbrăcat o rochie verde decorată cu flori la un eveniment monden, mai precis deschiderea unui salon de înfrumusețare din zona Dorobanți, potrivit sursei citate.

Iulia a tunat și a fulgerat: „Rona Hartner a fost imaginea brandului Manoush (firmă de haine n.r). Și în acest moment poartă o rochie care copiază stilul brandului pe care l-a reprezentat, ceea ce mi se pare foarte grav. Rochia este de altfel foarte urâtă, este de un kitsch ieșit din comun. Iar florile aplicate arată de parcă ar fi fost vomitate pe rochie. Arată ca un spiriduș.”

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/iulia-albu-se-ia-de-liza-panait-florile-parca-ar-fi-vomitate-pe-rochie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava