Concert pascal
MOPAN Suceava

Simpatica Iulia Vântur (37 de ani), fosta gazdă a emisiunilor „Dansez pentru tine” şi „Ferma Vedetelor”, de la Pro TV, care s-a stabilit în India, alături de actorul Salman Khan, şi-a făcut apariţia recent la Bucureşti, notează click.ro.

Miercuri dimineață, Iulia a făcut un scurt popas și la matinalul Smart FM, cu Marius Tucă şi Marius Manole, unde a vorbit despre viața ei în India, dar și despre secretele de frumusețe şi ce îi place să mănânce. „Mă trezesc şi la micul dejun, de fiecare dată mănânc papaya. Au şi o omletă indiană cu mult chili. Dar acolo unde mănânc eu, mâncarea nu e foarte picantă şi îi poţi ruga pe bucătari să nu facă mâncare picantă dacă nu vrei. (…) Au şi vinul lor, se numeşte Sula. Folosesc apă de cocos – coconat water. Mi-am propus să beau în fiecare zi, mai ales că e cineva care vinde în faţa porţii, în India”, a povestit Iulia Vântur la Smart FM, conform sursei citate.

Citeşte atrticolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/iulia-vantur-dezvaluiri-despre-viata-din-india-beau-zilnic-apa-de-cocos

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava