• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Nici n-a ajuns bine în India, acolo unde a plecat săptămâna trecută, căci Iulia Vântur s-a şi apucat de treabă. A înregistrat o melodie cu un solist celebru, bun prieten cu Salman Khan. Artistul are numai cuvinte de laudă pentru românca noastră, potrivit click.ro.

„Pot spune despre Iulia că e o solistă profesionistă, talentată, care cântă extrem de frumos. Are o dicţie perfectă, vorbeşte foarte bine limba hindi, m-a uimit cât de repede a învăţat. Îmi place ce a ieşit, iar toţi cei care au ascultat piesa au fost încântaţi”, a declarat Himesh Reshammiya, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/vantur-s-apucat-de-cantat-cu-prietenul-lui-salman-khan

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava