Concert pascal
MOPAN Suceava

Şi anul acesta, persoanele care au trecut pragul Iulius Mall Suceava au simţit cu adevărat magia Crăciunului. Pentru că au ales cadourile pentru cei dragi din Iulius Mall şi s-au înscris la tombola lunii decembrie, mii de clienţi au fost premiaţi. Printre darurile oferite s-au numărat trei seturi de telefoane iPhone şi smartwatch Apple, 18 camere foto-video 360˚, sesiuni de înfrumusețare, dulciuri şi multe altele.

În decembrie, cadourile de Crăciun din partea Iulius Mall pentru cumpărătorii fideli au fost numeroase. Zilnic, prin tragere la sorți, unul dintre clienții participanți la tombolă a fost desemnat câștigătorul unei camere foto-video 360 de grade high definition, care îi va permite să imortalizeze toate momentele fericite alături de prieteni și familie. În total, au fost acordate 18 premii, care au mers către: Onofrei Ciprian, Sasu Andrei, Ucrainet Maria, Bucaciuc Andreea, Andronic Daniela, Bahna Andreea, Stoica Georgeta, Popescu Elena, Varduca Claudiu, Marciuc Adrian, Filipovici Alexandra, Jechel Marius, Iacob Monica – Adriana, Ursescu Ingrid, Iuga Sanda Elena, Lazar Laura, Flocea Mihaela şi Bucsa Lucian.

În plus, la finalul fiecărei săptămâni de campanie, au fost desemnaţi, prin tragere la sorţi, câştigătorii a trei seturi compuse dintr-un iPhone 7 și un smartwach Apple.  Premiile au mers la: Hristea Mihaiela, Nitu Andrei şi Bogdan Mariana Luminiţa.

Tolba Moşului de la mall a fost plină cu alte mii de cadouri surpriză, oferite zilnic cumpărătorilor: vouchere la Atlantis Gold, sesiuni de înfrumusețare la Salon AdriaStyle sau Barbershop, pachete cu produse cosmetice de la Help Net, cozonaci pufoși și delicioși, sticle de vin, căni cu motive de iarnă, dulciuri din ciocolată și sucuri delicioase.

Premiile surpriză şi evenimentele spectaculoase vor continua la Iulius Mall Suceava şi în 2017.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava