Concert pascal
MOPAN Suceava

Iulius Mall Suceava s-a pregătit de sărbătoare şi a creat un tărâm magic pentru clienţii săi. Încă din prima zi a lunii cadourilor, Iulius Mall răsplăteşte pasiunea pentru cumpărături cu premii magice. În cadrul campaniei „Iulius Mall îţi aduce cât Moşul nu poate duce!”, sesiunile de shopping vor fi premiate cu daruri peste aşteptări.

Până pe 24 decembrie 2012, cumpărăturile de minimum 100 de lei garantează participarea la marea tombolă. Clienţii trebuie să completeze taloanele primite şi să le depună la Centrul Info. Zilnic, primii 200 de clienţi care fac cumpărături peste acest cuantum vor primi cadouri instant: cozonaci aromaţi, bomboane de pom, figurine de ciocolată şi băuturi răcoritoare. În perioada campaniei, în fiecare seară, la ora 19.00, Moşul de la Iulius Mall se va asigura că unul dintre cumpărătorii harnici, ales prin tragere la sorţi, va fi premiat cu un robot de bucătărie Philips. În ajunul Crăciunului, la ora 12.00, Iulius Mall va face fericit unul dintre clienţi, care va pleca de la cumpărături la volanul marelui premiu, un Volkwagen Polo oferit de Auto Mitric.

În luna decembrie, Iulius Mall a adus lumea de basm a Crăciunului mai aproape de clienţii săi. Decoraţiuni spectaculoase au împodobit exteriorul mall-ului, iar zeci de mii de luminiţe de Crăciun şi globuri strălucitoare au îmbrăcat Iulius Mall într-o atmosferă feerică. Magia sărbătorilor se trăieşte mai intens lângă maiestoşii brazi şi scenele cu figurine animate din mall. Sesiunile de shopping sunt însoţite de colinde şi cântece de iarnă îndrăgite.

Iulius Mall îi aşteaptă pe suceveni cu programe artistice inedite şi premii magice!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava