• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Surprizele aniversare continuă la Iulius Mall Suceava! Pentru a marca cei 10 ani în care le-a oferit sucevenilor pasionați de modă experiențe complete de shopping, îndrăgita destinație de cumpărături și relaxare a lansat un catalog fashion. Răsfoiește-l și alege ținutele care ți se potrivesc!

Catalogul fashion aniversar lansat de Iulius Mall Suceava este inspirat din tendințele sezonului actual și include propuneri de outfit-uri realizate prin combinarea pieselor de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pe care și tu le poți alege din magazinele prezente în centrul comercial. Te încurajăm să te exprimi liber prin stilul tău vestimentar și să adopți în garderobă recomandările stilistului, în care te regăsești. Inspiră-te din noul catalog! Vei găsi sugestii îndrăznețe și originale, care te vor ajuta să fii inventiv la cumpărături.

Designerul și stilistul vestimentar Simona Semen a ales cele mai interesante piese din colecțiile actuale ale brandurilor tale preferate din Iulius Mall Suceava și le-a îmbinat în ținute cool. Le poți găsi și tu la C&A, Motivi, LC Waikiki, Terranova, Lee Cooper, Paolo Bertolucci, Kenvelo, Intersport, Medea și Meli Melo. Pentru un look complet poți apela la stiliștii Inglot și Carmen Style, cei care au asigurat partea de make-up și hair style pentru modele.

Vezi catalogul aniversar pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Suceava!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava