MOPAN Suceava

Iulius Mall este destinația preferată de suceveni și nu numai pentru cumpărături și petrecere a timpului liber, prin multitudinea de magazine și opțiuni de distracție pe care le oferă. Vezi cât de atractiv este mixul propus: https://www.youtube.com/watch?v=tdbFs0ZoSAQ!

Cele peste 10 milioane de persoane care vizitează anual Iulius Mall, inclusiv din județele învecinate și din Ucraina, se bucură de numeroase branduri internaționale, unele în premieră pentru orașul Suceava. Dorința de a le oferi tuturor clienților cele mai îndrăgite nume din industria fashion s-a concretizat în inaugurările pe care complexul le-a avut în ultimele luni. Primele magazine Bershka și Colin’s din Suceava, singura locație Tom Tailor din regiunea de nord, al doilea magazin The Makeup Shop din țară s-au deschis, recent, la Iulius Mall Suceava. Noile branduri de top sunt apreciate de pasionații de trendurile în modă, dar și de produse make-up profesionale. Sizeer, retailerul cu articole streetwear de tip multibrand, reprezintă, de asemenea, o noutate regională. Singurul magazin Terranova din oraș a redefinit conceptul locației pentru a-și întâmpina clienții cu ținute casual și young. Acestea se alătură celorlalte nume atractive disponibile în Iulius Mall Suceava: H&M, LC Waikiki, C&A, Motivi, Skechers, Various Brands, Intersport, adidas, Lee Cooper, Kenvelo, Bigotti, CCC, Deichmann, Office Shoes, Sephora, Inglot, Teilor, Meli Melo, Noriel, Pepco, Jysk, Brico Depot, dm drogerie markt, Altex și multe altele.

Mixul de retail al Iulius Mall se adresează tuturor preferințelor sucevenilor și nu numai, indiferent de vârstă, incluzând: destinații pentru un look mereu în tendințe, branduri de articole sportive, magazine pentru copii, librării, locații specializate în produse cosmetice, bijuterii și accesorii, hypermarket și multe altele.

De asemenea, propunerile food court-ului s-au îmbogățit cu restaurante cu specific american, Fryday, respectiv italian, Sale e Pepe, pentru a acoperi cât mai multe gusturi. Astfel, food court-ul din Iulius Mall Suceava numără acum peste 20 de restaurante, oferind o largă paletă de gastronomii, de la cea românească, mexicană, chinezească, grecească, până la cele din Peninsulă și de peste Ocean.

Printre noutăți se numără și farmacia Sensiblu și Carpet House, care completează oferta variată de servicii. Clienții găsesc de la curățătorie, saloane de înfrumusețare, furnizori de energie electrică, agenții de turism și case de schimb valutar, până la birouri ale instituțiilor publice, precum evidența populației, înmatriculări și permise auto.

Iulius Mall Suceava reprezintă și principala destinație pentru relaxare, distracție și petrecerea timpului liber. Copiii au un loc de joacă și multe alte atracții, în timp ce pentru relaxarea celor mari sunt disponibile cafenele și cel mai mare club de bowling și biliard din oraș. Mai mult, filmele preferate se pot vedea în cel mai mare cinema multiplex din nordul țării, Cinema City, cu 8 săli și o zonă de lounge&bar.  

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava