• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Iulius Mall Suceava invită clienții să întâmpine primăvara cu fapte bune! Timp de patru zile, elevi ai Școlii Gimnaziale „Grigore Ghica Voievod” își expun mărțișoarele creație proprie, cu scopul de a aduna fonduri pentru copiii mai puțin norocoși.

Cei care vor să ofere celor dragi mărțișoare unicat și, în același timp, să încurajeze o cauză nobilă, sunt așteptați la târgul caritabil organizat de Școala Gimnazială „Grigore Ghica Voievod” din Suceava. De marți până vineri inclusiv, în perioada  26 februarie – 1 martie 2019, în intervalul orar 11.00 – 15.00, parterul Iulius Mall găzduiește evenimentul umanitar, în cadrul căruia elevii vor încânta privirile publicului cu vestitori ai primăverii realizați manual chiar de ei. Fondurile realizate din vânzarea simbolurilor cu șnur alb și roșu au ca scop organizarea unei excursii pentru copiii din Centrul de Plasament „Speranța” din Suceava.

Târgul caritabil face parte dintr-o acțiune mai amplă a Școlii Gimnaziale „Grigore Ghica Voievod”, „O carte în așteptare”, desfășurată până la sfârșitul lunii martie, inclusiv în librăria Cărturești din Iulius Mall, prin intermediul căreia se donează cărți pentru acceiași copii defavorizați.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava