MOPAN Suceava

Zilele călduroase sunt combătute cu premii răcoroase la Iulius Mall Suceava! Îndrăgita destinaţie de shopping şi distracţie îşi răsfaţă clienţii fideli cu trei sejururi „all inclusive” pe litoral şi 3.500 premii de vacanţă.

În perioada 31 mai – 16 iunie 2013, sucevenii şi nu numai sunt invitaţi să participe la campania „O vară all inclusive”. Cei care îşi doresc să se relaxeze pe plaja însorită a litoralului autohton şi să se lase alintaţi de briza mării se pot alege cu astfel de sejururi relaxante şi distractive chiar de la Iulius Mall. Clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei intră în competiţia pentru cele trei vacanţe la mare, în regim „all inclusive”, alături de persoana iubită. Cei trei norocoşi vor fi anuntaţi să îşi facă bagajele pentru cel mai reuşit concediu în urma tragerilor la sorţi din fiecare duminică, pe 2, 9 şi 16 iunie.

Zilnic, pe toată durata campaniei, primii 200 de clienţi care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru achiziţiile din magazinele îndrăgite primesc premii instant: vouchere de cumpărături, cosmetice şi accesorii pentru plajă, torturi de îngheţată, grătare sau băuturi răcoritoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava