Primele zile de primăvară sunt dedicate femeilor, la Iulius Mall Suceava. Îndrăgita destinație de shopping și relaxare le oferă doamnelor și domnișoarelor premii care să le pună în valoare frumusețea și în ton cu pasiunile lor: brățări Pandora, ondulatoare automate Babyliss, sesiuni de răsfăț și sute de alte cadouri.

Ai observat că „Primăvara este în aer”? Acesta este prilejul pentru ca Iulius Mall Suceava să le sărbătorească pe femei și să le complimenteze cu daruri. În perioada 1 – 8 martie 2017, toți clienții care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall Suceava se pot înscrie la tombola cu premii adorate de doamne și domnișoare.

Pentru că sunt speciale, femeile sunt sărbătorite timp de opt zile la Iulius Mall Suceava. În fiecare zi, prin tragere la sorți, vor fi acordate trei premii strălucitoare, câștigătorii primind câte o brățară Pandora, o bijuterie mult dorită de pasionatele de fashion. Tot zilnic, în urma extragerilor, va fi oferit și un ondulator automat Babyliss, un accesoriu de beauty nelipsit din arsenalul de înfrumusețare al unei doamne sau domnișoare. În total, Iulius Mall Suceava acordă 24 de brățări Pandora și opt ondulatoare automate Babyliss, ajutându-le pe femei să își mențină un look cuceritor, în ton cu primăvara.

În plus, primii 185 de participanți ai fiecărei zile vor fi răsplătiți cu premii instant: sesiuni de înfrumusețare, seturi de beauty Sephora, aranjamente florale, dulciuri sau băuturi răcoritoare.

„Primăvara este în aer” la Iulius Mall Suceava și vine cu premii dedicate femeilor!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava