MOPAN Suceava

Weekend-ul aduce în Iulius Mall Suceava surprize pentru toată familia. Dacă te gândești să îți achiziționezi un autovehicul, te așteptăm la Caravana Autodel Hyundai. Tot în acest sfârșit de săptămână, cei mici se vor juca cu imaginația, culorile și formele geometrice, la atelierul de creație, iar cei care sunt în căutarea de produse handmade le găsesc la artizanii prezenți în Iulius Mall Suceava.

Timp de trei zile, esplanada Iulius Mall Suceava se va transforma într-un showroom atipic, unde vor fi expuse autovehicule marca Hyundai. De vineri până duminică, în perioada 11 – 13 iunie, pasionații pot descoperi mai multe modele, cu divese motorizări și caracteristici, dar și noile propuneri Hyundai: Bayon, Tucson, Kona, Elantra, New i20 sau Kona Electric. În funcție de preferințele tale, reprezentanții din industria auto te vor ajuta să îți alegi modelul potrivit nevoilor tale. Vineri și sâmbătă, de la ora 10.00 până la 18.00, poți să faci un test drive cu mașina ta preferată, iar duminică sesiunile se vor încheia la ora 16.00. Vino în acest weekend la Iulius Mall Suceava și află mai multe detalii despre propunerile Hyundai!

Atelierele de creație revin și în acest weekend la Iulius Mall, iar cât timp părinții admiră modelele din showroom-ul atipic, cei mici își pot exersa aptitudinile de artiști în zona Kids. Specialiștii de la Creativ & Deco le-au pregătit pentru sâmbătă, 12 iunie, acuarelele, pensulele, dar și plastilina 5D, iar împreună vor realiza un suport pentru creioane, pe care îl pot lua acasă. Materialele sunt oferite de Iulius Mall Suceava, iar accesul la atelierele de creație este gratuit, dar intrarea se face pe bază de invitație, care poate fi obținută de la Centrul Info.

La etajul Iulius Mall Suceava sunt așteptați toți cei care sunt în căutare de autenticitate. Artizanii sunt prezenți, de vineri până duminică, cu obiecte lucrate manual, unde talentul, imaginația și pasiunea se împletesc. Descoperă bijuteriile, articolele pentru casă, piesele vestimentare pe care atizanii le propun!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava