Concert pascal
MOPAN Suceava

Iulius Mall Suceava dedică acest sfârşit de săptămână femeilor. Doamnele şi domnişoarele vor fi răsfăţate cu evenimente speciale:  vor fi încântate cu un concert Cabron, vor râde la glumele lui Dan Negru, vor admira un concurs al frumuseţii şi vor putea alege cadouri handmade.

În perioada 7 – 9 martie 2014, Iulius Mall Suceava găzduieşte o ediţie specială a Târgului de Handmade. Cei care încă nu au găsit cadourile perfecte pentru femeile importante din viaţa lor vor avea ocazia să aleagă obiecte unicat. Zeci de expozanţi îşi vor prezenta articolele lucrate cu mult talent şi migală: bijuterii delicate, accesorii vestimentare, decoraţiuni  şi alte piese cu adevărat speciale.

8 martie va fi o sărbătoare pentru femeile care vin la Iulius Mall. Periplul lor prin magazine va fi completat cu un concert Cabron, de la ora 18.00. Artistul le va dedica cele mai frumoase melodii din repertoriul său şi va lansa  invitaţia la dans. De ziua lor, doamnele şi domnişoarele vor petrece în compania carismaticului prezentator Dan Negru. Spectacolul frumuseţii este completat cu sesiuni de make-up şi hairstyling, oferite de specialiştii Glow Beauty Place, şi prezentări de modă cu noile colecţii ale brandurilor din Iulius Mall.

În plus, până pe 8 martie, cumpărăturile de minimum 100 de lei din magazinele preferate le oferă clienţilor Iulius Mall Suceava posibilitatea de a fi câştigători. Zilnic vor fi traşi la sorţi nouă câştigători, care vor primi seturi de bijuterii, şedinţe de înfrumuseţare la salonul Glow Beauty Place sau pachete de cosmetice Sephora.

Până pe 10 martie, prietenii de pe pagina de Facebook a Iulius Mall Suceava pot participa la concursul „Momente speciale din viaţa ta”. Tot ce trebuie să facă este să posteze o fotografie cu o amintire deosebită, iar cea mai votată imagine va fi premiată cu un set de bijuterii Swarovski. Zilnic vor fi acordate două vouchere Flormar.

Pe 9 martie, sucevenii şi nu numai sunt invitaţi la Miss&Mister Bucovina. De la ora 14.00, pe podiumul de la etajul Iulius Mall vor defila cele mai frumoase domnişoare şi cei mai chipeşi tineri, încercând să cucerească mult râvnitul titlu al frumuseţii. În competiţie s-au înscris 13 perechi din 13 licee din judeţ, care au câştigat titluri de Miss şi Mister Boboc. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociaţia „Euroactiv”, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Palatul Copiilor, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Boom Dance.
Iulius Mall a pregătit şi evenimente distractive pentru copii. Pe 8 martie, de la ora 12.00, în zona KidsLand, prichindeii sunt aşteptaţi la atelierele de creaţie, iar de la ora 16.00 au o nouă întâlnire cu îndrăgitul clovn Bobo.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava