MOPAN Suceava

În această primăvară, Iulius Mall Suceava sărbătoreşte femeia prin evenimente dedicate frumuseţii. Concert oferit de Cabron, prezentări de modă, demonstraţii de dans, sesiuni de înfrumuseţare şi premii de relaxare sunt surprizele pregătite de îndrăgita destinaţie de shopping şi petrecere a timpului liber.

În perioada 1 – 8 martie 2014, clienţii vor fi răsplătiţi pentru fidelitatea lor în cadrul campaniei „Ce îşi doresc femeile?”. Toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall Suceava se vor putea înscrie la tombola primăverii. Zilnic vor fi traşi la sorţi nouă câştigători, care vor primi seturi de bijuterii, şedinţe de înfrumuseţare la salonul Glow Beauty Space sau pachete de cosmetice Sephora. În plus, primii 125 clienţi din fiecare zi, care se înscriu în campanie, vor primi cutii cu praline, vouchere de cumpărături, produse cosmetice sau băuturi răcoritoare.

Pe 8 martie, de ziua lor, femeile vor fi răsfăţate cu evenimente deosebite. Spectacolul frumuseţii începe de la ora 18.00, atunci când doamnele şi domnişoarele se vor desfăta cu sesiuni de make-up şi hairstyling, realizate de specialiştii Glow Beauty Space. Surpriza muzicală a serii este oferită de Cabron, iar cel care se va asigura că atmosfera va fi una de sărbătoare va fi carismaticul prezentator Dan Negru. În plus, pasionatele de shopping vor putea completa periplul prin magazine cu un program de dans pregătit de talentaţii artişti de la Palatul Copiilor Suceava. Iar pentru a întâmpina primăvara cu o garderobă în tendinţe, vor admira noile colecţii ale brandurilor din Iulius Mall, în cadrul prezentărilor de modă Spring Fashion Show.

Iulius Mall Suceava ştie ce îşi doresc femeile: 1.000 de cadouri!, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava