Concert pascal
MOPAN Suceava

Maratonul de inspirație TEDxAreni, în care speakerii vor vorbi despre autenticitate, despre ce înseamnă a avea și a respecta o identitate inspirată din circumstanțele sociale și cultura din care facem parte, va avea loc pe 1 octombrie 2022, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava. Invitați sunt Dan Negru, Mihaela Nabăr, Alex Nedea, Ana-Cristina Leonte, Ancuța Bodnar, Bogdan Rădulescu, Daniela Zeca Buzura, Oxa, Horațiu Silviu Ilea, dar vor fi și alte surprize. La eveniment vă așteaptă și Iulius Mall Suceava pentru a petrece împreună o seară culturală de excepție plină de inspirație.

Tema primei ediții în format fizic TEDxAreni din Suceava este „În căutarea autenticității” și aduce în discuție ideea de a fi autentic într-o lume în care dictează trendurile și în care oamenii sunt îndepărtați de identitate și cultură. Astfel, evenimentul are scopul de a inspira și influența o schimbare pozitivă în această dinamică. De la ora 17.00, pe scenă vor urca pentru a împărtăși idei și povești reale de viață și legate de profesie o serie de persoane publice din România. Printre invitați se numără: campioana olimpică – Ancuța Bodnar, prezentatorul TV – Dan Negru, directoarea executivă a World Vision România – Mihaela Nabăr, jurnalistul Recorder – Alex Nedea, compozitoarea și cântăreața – A C Leonte, co-fondatorul UNTOLD – Bogdan Rădulescu, jurnalista și scriitoarea – Daniela Zeca-Buzura și etnograful – Horațiu Silviu Ilea, iar gazda evenimentului va fi Ștefania Cîrcu. Mai multe detalii despre speakerii confirmați la TEDxAreni 2022, dar și alte noutăți poți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Iulius Mall Suceava este unul dintre partenerii TEDxAreni, un eveniment ce va da glas ideilor inovative și minților creative, pentru a face un salt în față spre noi provocări și oportunități.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava