MOPAN Suceava

Zilele însorite anunță vacanța de vară, iar Iulius Mall Suceava s-a pregătit să își surprindă clienții cu premii estivale. Un sejur într-o destinație exotică la alegere, invitații la Untold Festival și mii de premii pentru un concediu relaxant sunt propunerile de răsfăț pentru pasionații de cumpărături.

În această vară, Iulius Mall îi invită pe suceveni și nu numai la „Shop&Travel”. Campania se desfășoară în perioada 24 iunie – 10 iulie 2016 și îi va răsplăti pe clienți cu 3.300 de premii, în ton cu planurile de concediu. În cursa pentru mult râvnitele daruri intră toți cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall Suceava.

Zilnic, destinația preferată de shopping și destindere le va oferi primilor 200 de clienți care se înscriu în campanie premii garantate: selfie stick-uri pentru cele mai reușite fotografii, prosoape Emanuelle Home confortabile, genți de plajă în tendințe, loțiuni de plajă Avon, băuturi răcoritoare și vouchere la salon Gentlemen`s Barber Shop, Optiblu, Atlantis Gold și Deco Center. În fiecare zi, prin tragere la sorți, unul dintre participanții la campanie va câștiga un voucher pentru o pereche de ochelari de soare Polaroid de la Optiblu sau o cameră foto video sport. Totodată, zilnic, alți trei clienți, desemnați prin tragere la sorți, vor primi vouchere pentru consultații gratuite la Optiblu.

Pentru unul dintre clienții Iulius Mall Suceava, cumpărăturile pentru a fi în tendințe vara aceasta sau pentru pregătirile de concediu îi vor aduce un premiu mult visat. Marele norocos al campaniei „Shop&Travel” va fi răsplătit de Iulius Mall Suceava pentru fidelitatea sa cu un sejur în valoare de 1.500 de euro, într-o destinație la alegere. Tot în urma extragerii, 15 participanți vor fi premiați cu invitații pentru două persoane la Untold, cel mai așteptat festival al verii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava