• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Creatoarea ‘Harry Potter’, J.K. Rowling, a mărturisit că își petrece majoritatea timpului în „lumi imaginare” și că nu știe cum s-ar simți dacă ar proceda altfel.

Întrebată ce iubește cel mai mult din viața sa de scriitoare, J.K. Rowling a răspuns, pe site-ul său, potrivit contactmusic.com: „Nu pot să răspund la această întrebare fără să sun melodramatică. Adevărul este că nu prea pot separa ‘viața de scriitoare’ de ‘viața reală’. E mai mult o nevoie decât dragoste. Cred că petrec marea majoritate a vieții mele în lumi imaginare, lumi pe care unii oameni le-ar putea considera triste – apărute ca urmare a vreunui gol din viața mea. Nu este așa! Sunt o persoană fericită, foarte chiar, cu o familie pe care o ador. Doar că am și alte lumi în mintea mea, lumi în care mă duc destul de des și, sincer, nu știu cum m-aș simți dacă ar fi altfel.”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava