Concert pascal
MOPAN Suceava

Anastasia Beverly Hills a împlinit 25 de ani, așa că Anastasia Soare a organizat o cină fastuoasă, așa cum se obișnuiește în America, pentru a celebra cum se cuvine, iar cele mai tari dive de la Hollywood au fost invitate la petrecere, potrivit click.ro.

Jennifer Lopez, clientă fidelă a Anastasiei Soare, celebra Oprah, Kim Kardashian, Alessandra Ambrosio, Sofia Vergara și multe alte nume  importante au fost prezente la aniversarea de top realizată de românca noastră, care este un nume în industria frumuseții din Statele Unite ale Americii.

„O cină minunată, seara trecută, sărbătorind aniversarea de 25 de ani a Anastasiei!”, a fost mesajul transmis de Jennifer Lopez pe pagina ei de Instagram care are 233 de milioane de urmăritori și în care apare în poze cu Oprah, Kim Kardashian și Anastasia Soare.

Jennifer Lopez este una dintre cele mai fidele cliente ale salonului Anastasiei Soare, dar mai multe nume din industria de la Hollywood i-au trecut pragul, precum: Naomi Campbell, Halle Berry, Sharon Stone, Amal Clooney, Michele Obama, Cindy Crowford, iar cu Kim Kardashian se afișează des când are ocazia, cele două fiind de altfel și bune prietene.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/jlo-kim-kardashian-oprah-si-sofia-vergara-au-2238309.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava