Concert pascal
MOPAN Suceava

Vedeta serii a fost Jennifer Lopez! Cântăreața și actrița a uluit pe toată lumea cu trupul său perfect la vârsta de 51 de ani. Și alte dive au arătat provocator în ținute argintii, notează click.ro.

Gala American Music Awards (AMA) 2020 a avut loc duminică seara la Microsoft Theater din Los Angeles. Ceremonia, găzduită de actrița și cântăreața Taraji P. Henson (50 de ani), a respectat reguli sanitare stricte din cauza pandemiei de COVID-19. Toţi cei prezenţi în clădire au fost testaţi, iar la gală a participat un număr redus de spectatori.

Cea mai strălucitoare vedetă a fost Jennifer Lopez, într-o costumație sexy marca LaQuan Smith, ce lăsa la vedere sânii, abdomenul și un picior în întregime. Ea a dezvăluit că a reușit să se păstreze atât de bine la trup, deși a născut doi copii gemeni, Max și Eme, care au acum 12 ani, fiindcă a renunțat la hrana animală. Ca să nu se rideze, se îmbăiază cu uleiuri naturale, potrivit sursei citate. Uluitoare a fost și prezentatoarea Taraji P. Henson, care a schimbat 12 ținute de concepție proprie, între care și una argintie uluitoare.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/jlo-tinuta-care-dezvaluit-tot-la-premiile-ama-diva-arata-incredibil-la-51-de-ani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava