Concert pascal
MOPAN Suceava

Autorul piesei ‘Say You Won’t Let Go’ își dorește foarte mult să devină actor, astfel că a început să ia lecții de actorie pentru a-și îndeplini visul, potrivit contactmusic.com.

Muzicianul – care a devenit cunoscut la nivel mondial în 2012, după ce a câștigat ‘The Factor’ – a spus pentru ziarul Daily Star, conform sursei citate: „Am luat câteva lecții de actorie. Am și primit oferte din partea unor oameni de a veni la niște audiții. (…) Când oamenii mă întreabă ce țeluri am și care-mi sunt ambițiile, le spune despre actorie, clar.”

Vestea că James a început să ia lecții de actorie vine după ce starul a declarat că își dorește o carieră în cinematografie. Britanicul este de părere că trecutul său turbulent, care include gândurile suicidale, lupta cu depresia ori cu dependența de droguri, îl va ajuta să intre în pielea mai multor personaje. „Vreau să devin un star de film la Hollywood. Mi-ar plăcea la nebunie să apar în câteva filme. Ador filmele. Am trecut prin atâtea situații dramatice și am văzut atât de multe situații dramatice, încât, cu siguranță, pot interpreta câteva personaje diferite.”, a spus James Arthur într-un interviu anterior, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava