• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Mulţi fani ai celebrului film ‘Titanic’, regizat de James Cameron, încă se întreabă, după 20 de ani de la lansare, de ce pe uşa de lemn unde Rose a aşteptat salvatorii în mijlocul Atlanticului nu a fost loc şi pentru Jack.

Regizorul James Cameron dă, în sfârşit, un răspuns. „Dacă el ar fi supravieţuit, finalul filmului nu ar fi avut niciun sens. Filmul este despre moarte şi separare, el trebuia să moară. Răspunsul este foarte simplu, pentru că aşa scrie la pagina 147 a scenariului, că Jack moare. Evident, a fost o alegere artistică, uşa era suficient de spaţioasă pentru a o ţine pe ea, dar nu şi pe el. Cred că este oarecum prostesc, sincer, că avem discuţia asta 20 de ani mai târziu. Dar arată că filmul a fost eficient în a-l face pe Jack atât de îndrăgit de public încât să-l doară văzându-l că moare.”, a spus Cameron, într-un interviu pentru Vanity Fair, potrivit contactmusic.com.

Faimosul regizor a adăugat că, indiferent dacă Jack (interpretat de Leonardo Dicaprio) murea în apă sau într-un alt accident tragic, nu exista nicio şansă ca el să supravieţuiască până la sfârşitul filmului alături de Rose (interpretată de Kate Winslet). ‘Se numeşte artă, lucrurile se întâmplă din motive artistice, nu fizice’, a mai spus James Cameron.

Concluzionând şi încercând să facă lumină complet, Cameron i-a asigurat pe fani că pe uşa cu pricina nu ar fi putut să supravieţuiască două persoane, spunând că a adaptat scenariul foarte bine pentru a fi plauzibil şi precis.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava