MOPAN Suceava

Mulţi fani ai celebrului film ‘Titanic’, regizat de James Cameron, încă se întreabă, după 20 de ani de la lansare, de ce pe uşa de lemn unde Rose a aşteptat salvatorii în mijlocul Atlanticului nu a fost loc şi pentru Jack.

Regizorul James Cameron dă, în sfârşit, un răspuns. „Dacă el ar fi supravieţuit, finalul filmului nu ar fi avut niciun sens. Filmul este despre moarte şi separare, el trebuia să moară. Răspunsul este foarte simplu, pentru că aşa scrie la pagina 147 a scenariului, că Jack moare. Evident, a fost o alegere artistică, uşa era suficient de spaţioasă pentru a o ţine pe ea, dar nu şi pe el. Cred că este oarecum prostesc, sincer, că avem discuţia asta 20 de ani mai târziu. Dar arată că filmul a fost eficient în a-l face pe Jack atât de îndrăgit de public încât să-l doară văzându-l că moare.”, a spus Cameron, într-un interviu pentru Vanity Fair, potrivit contactmusic.com.

Faimosul regizor a adăugat că, indiferent dacă Jack (interpretat de Leonardo Dicaprio) murea în apă sau într-un alt accident tragic, nu exista nicio şansă ca el să supravieţuiască până la sfârşitul filmului alături de Rose (interpretată de Kate Winslet). ‘Se numeşte artă, lucrurile se întâmplă din motive artistice, nu fizice’, a mai spus James Cameron.

Concluzionând şi încercând să facă lumină complet, Cameron i-a asigurat pe fani că pe uşa cu pricina nu ar fi putut să supravieţuiască două persoane, spunând că a adaptat scenariul foarte bine pentru a fi plauzibil şi precis.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava