MOPAN Suceava

Filmările la ‘Avatar 2’ sunt complete, iar la ‘Avatar 3’ „sunt gata în proporție de 95%”, potrivit regizorului James Cameron.

Regizorul în vârstă de 66 de ani a pierdut aproximativ patru luni și jumătate din cauza pandemiei de SARS-COV-2, dar a reluat recent filmările, în noua Zeelandă, la cel de-al treilea film din celebra franciză.

Într-o conversație pe care a avut-o pe Zoom cu Arnlod Schwarzenegger, înaintea Austrian Wolrd Summit 2020, James Cameron a spus, potrivit contactmusic.com: „Covid ne-a lovit și pe noi, ca pe fiecare. Ne-a lovit tare. Am pierdut aproximativ patru luni și jumătate de filmări. Din cauza aceasta, am mai amânat cu un an lansarea noului film – pentru decembrie 2022. Asta s-a anunțat deja. Acest lucru nu înseamnă că am încă un an la dispoziție pentru a termina filmul, pentru că în ziua în care vom lansa ‘Avatar 2’, vom începe să lucrăm la finalizarea ‘Avatar 3’. Ceea ce facem acum – suntem în Noua Zeelandă, filmăm – filmăm ce a mai rămas, mai avem cam 10%. ‘Avatar 2’ e gata în proporție de 100%, iar la ‘Avatar 3’ filmările sunt gata în proporție de 95%.”

Regizorul a mai spus că echipa de producţie poate „să aibă o viaţă mai mult sau mai puţin normală” pe parcursul filmărilor din Noua Zeelandă, în contextul pandemiei de coronavirus, deoarece ţara a gestionat bine focarul epidemic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava