Concert pascal
MOPAN Suceava

James Corden, prezentatorul show-ului ‘Late Late Show’, a mărturisit că a furat o lumânare din casa cântăreţei Mariah Carey, pentru că a fost nevoit să o aştepte ore întregi pentru a filma ceva pentru celebra rubrică a sa ‘Carpool Karaoke’.

Celebrul moderator în vârstă de 39 de ani – care are trei copii, Max, în vârstă de şase ani, Carey, de trei ani, şi Charlotte, în vârstă de trei luni, împreună cu soţia sa Julia – a fost întrebat de invitatul său John Boyega dacă a furat vreodată ceva. El a răspuns, amuzat, potrivit contactmusic.com: „Bineânţeles, inima soţiei mele.”

Apoi a mărturisit că a luat din casa faimoasei cântăreţe, în vârstă de 47 de ani, o lumânare personalizată. „Asta este complet adevărat şi nu am mai spus nimănui. Odată, am furat o lumânare din casa lui Mariah Carey. Însă, îţi spun şi de ce! Aceste lumânări spun ‘Mariah Carey’ şi au un fluture pe ele. Am mers să filmăm o ediţie specială de ‘Carpool Karaoke’ de Crăciun. Am mers la casa ei, acolo urma să aibă loc filmarea. Programasem totul pentru ora trei şi ni s-a spus să ajungem la ora patru, când era mai probabil să fie pregătiţi. Am aşteptat în living-ul ei, singur, până pe la ora 6.30 şi m-am gândit, ei bine, pentru asta, îmi voi însuşi acestă lumânare.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava