El va juca rolul primului poliţist care l-a arestat pe criminalul în serie Ted Bundy, potrivit contactmusic.com.

Legendarul muzician în vârstă de 54 de ani va intra în pielea lui Bob Hayward, primul poliţist care l-a arestat pe Ted Bundy, în 1975. Bundy va fi interpretat de Zac Efron în pelicula care va fi regizată de Joe Berlinger.

Este pentru prima dată când solistul Metallica joacă într-un lungmetraj de ficţiune. Însă, Joe Berlinger şi James Hetfield au mai colaborat pentru documentarul ‘Metallica: Some Kind of Monster’, pe care Berlinger – care a scris şi cartea ‘Metallica: This Monster Lives’ – l-a regizat şi produs alături de Bruce Sinofsky, mai notează sursa citată.

Regizorul Joe Berlinger a spus, potrivit ContactMusic, despre James Hetfield: „Petrecând sute de ore la filmări cu James şi cu toţi membrii trupei Metallica, am văzut carisma sa şi cât de impunătoare îi este prezenţa. A părut natural că va aduce aceeaşi putere şi acelaşi magnetism unui rol dramatic, aşa că, atunci când a acceptat să joace în film, am fost încântat.”

Alături de Zac Efron, care îl va interpreta pe Ted Bundy, în film vor mai juca Lily Collins, ca Elizabeth Kloepfer, Kaya Scodelario – Carole Anne Boone, John Malkovich – judecătorul Edward Cowart şi Jim Parsons – Larry Simpson.

Încă nu s-a stabilit data lansării filmului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava