Concert pascal
MOPAN Suceava

Jamie Lee Curtis a dezvăluit că ea și familia sa fictivă nu se vor întoarce în continuarea filmului ‘Knives Out’. Așadar, familia Thrombey nu va mai apărea în sequel-urile producției.

Povestea ‘Knives Out’ continuă la Netflix, după cum a anunțat serviciul de streaming, care a cumpărat drepturile pentru a produce două filme, ce vor marca revenirea lui Daniel Craig în rolul detectivului Benoit Blanc. După acest anunț, Jamie Lee Curtis a dezvăluit că personajul ei, Lynda Drysdale, fata înstăritului scriitor Harlan Thrombey (interpretat de Christopher Plummer), și familia sa extinsă nu vor mai apărea în viitoarele filme.

Actrița a scris pe Instagram, conform contactmusic.com: „Pentru a lămuri zvonurile, familia Thrombey merge la ședințe de consiliere, iar terapistul a sugerat ca ei să stea departe de Benoit Blanc în viitor. (…) NICIUNUL dintre noi (nr. din familia Thrombey) nu vom merge cu Mr. Blanc în Grecia. În calitate de purtător de cuvânt al familiei – le dorim toate cel bune creatorilor fimului în continuare.”

Rian Johnson, care a regizat primul film, va reveni în această postură în cadrul următoarelor două producţii, la fel şi vedeta principală, Daniel Craig, care a jucat rolul detectivului Benoit Blanc. Filmările pentru prima peliculă vor începe pe 28 iunie în Grecia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava