Concert pascal
MOPAN Suceava

Jamie Oliver vrea ca după ce moare, trupul său să fie incinerat într-un cuptor de pizza, în timp ce Jamie Cullum va cânta ‘Livin’ On a Prayer’, melodia lui Jon Bon Jovi, potrivit contactmusic.com.

Faimosul bucătar în vârstă de 41 de ani a declarat, râzând, că își dorește ca funeraliile sale să aibă un „specific culinar”. El a spus într-un interviu acordat revistei Weekend, când a fost întrebat care ar fi ultima sa dorință, înainte de a muri: „Vreau să fiu incinerat într-un cuptor pe lemne. Trebuie să fiu bucătar până la capăt!”

Jamie a mai spus, în cadrul aceluiași interviu, că mai vrea ca Jamie Cullum să îi cânte la înmormântare. „Jamie Cullum va cânta piesa celor de la Bon Jovi, ‘Livin On a Prayer’.”, a adăugat cheful.

Jamie Oliver şi soţia sa, Jools, sunt căsătoriți de 15 ani. În curând, familia celor doi se va mări, Jools fiind din nou însăcinată. Jamie şi soţia sa au împreună trei fete, Poppy Honey Rosie, de 13 ani, Daisy Boo Pamela, de 12 ani, Petal Blossom Rainbow, de 6 ani, şi un fiu, pe Buddy Bear Maurice, de 5 ani. În martie, Jamie Oliver a anunţat că va fi tată pentru a cincea oară.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava