Jools Oliver spune că soţul ei, Jamie, îşi mai doreşte un copil anul acesta.

Cei doi – care sunt părinţi pentru Poppy, în vârstă de 16 ani, Daisy, în vârstă de 15 ani, Petal, în Vârstă de nouă ani, Buddy, în vârstă de şapte ani, şi River, în vârstă de aproape doi ani – a declarat, după naşterea celui de-al cincilea copil, că nu îşi mai doreşte urmaşi, însă pare că s-a răzgândit.

Întrebată, într-un interviu recent, dacă vrea să îşi mai extindă familia, Jools, a spus, potrivit contactmusic.com: „Nu! Voi face 44 de ani în noiembrie, dacă se va întâmpla până la ziua mea, da, dar nu se ştie. Cred că după această vârstă sunt puţin cam bătrână. Sunt foarte fericită cu ceea ce am, dar nu ai cum să te pui în calea unui bebeluş!”

În urmă cu aproximativ doi ani, după naşterea lui River, Jamie Oliver spunea că nu mai vrea să-și extindă familia. Celebtrul bucătar, în vârstă de 43 de ani a declarat că bebelușul care s-a născut în 2016 va fi ultimul membru al familiei Oliver. „Cred că am terminat. Cinci este destul. Încă de când a venit pe lume bebelușul cu numărul trei am primit ajutor, am căutat ajutor.”, a spus Jamie, potrivit sursei citate.

Întrebat dacă își va face vasectomie, starul a spus pentru revista YOU: „Nu cred că voi apela la această procedură, dar sunt mult mai încrezător decât atunci când Buddy a venit pe lume că acesta va fi ultimul copil.”

Jamie şi Jools Oliver îşi mai doresc un copil, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava