• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ieri, timp de 7 ore, Inspectoratul de Jandarmi Suceava a organizat un exercițiu complex de pregătire, în zona Masivului Rarău, în scopul verificării și îmbunătățirii capacității de răspuns și intervenție la evenimentele înregistrate în zonele montane greu accesibile și sesizate prin 112. Conform unui comunicat al Jandarmeriei, la activități au participat jandarmi montani suceveni precum și efective ale Serviciului Salvamont, Unității Speciale de Aviație din Iași, Inspectoratului de Poliție Suceava, ISU „Bucovina”, Direcției Silvice Suceava și Primăriei Pojorîta.

Totodată, a fost activat Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției. Au fost vizate trei situații: căutarea și salvarea unor turiști care s-au rătăcit într-o zonă montană greu accesibilă și evacuarea acestora cu un elicopter asigurat de Inspectoratul General de Aviație din M.A.I., căutarea și salvarea a două persoane accidentate, acordarea primului ajutor și evacuarea acestora pe cale aeriană și salvarea unui alpinist care a suferit un accident și a rămas blocat pe o stâncă.

Potrivit comunicatului, prezent la fața locului, prefectul Mirela Adomnicăi a apreciat modul în care instituțiile participante la exercițiu și-au îndeplinit atribuțiile pe linia intervenției în sprijinul persoanelor aflate în dificultate în zona montană.

 

Jandarmii au organizat pe Rarău un exercițiu de pregătire în cazul evacuării cu elicopterul a unor turiști rătăciți (FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava