Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul campaniei ”Sânge pentru viață!”, având la baza Protocolul încheiat între Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava și Fundația noastră , miercuri,  28 aprilie 2021, s-a alăturat din marea familie a MAI, echipa de la Inspectoratul de Jandarmi.

De dimineață vor fi prezenți la Centrul de Transfuzie Sergent Major Hatnean Magdalena,  purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava și  colonel Lungu Marian Mihai, inspector șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava alături un grup de colegi. Ulterior urmează să vină si alți reprezentanți ai Jandarmeriei.

”Ne bucurăm să îi avem alături de noi în lupta pentru asigurarea stocurilor constante de sânge necesare în procesul medical și în salvarea de vieți. Din partea Fundației vor fi prezente la eveniment dr Iacov Georgeta- Președinta Fundației și Nadia Negru, colega care a făcut ca aceasta colaborare sa prindă viață”, a transmis Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava