• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Jandarmii suceveni vor acţiona şi în zilele următoare pentru buna derulare a manifestărilor prilejuite de sărbătorile de iarnă. Conform unui comunicat al Jandarmeriei, o atenţie deosebită va fi acordată manifestărilor din 31 decembrie, de la Suceava, Rădăuţi, Fălticeni, Gura Humorului, Câmpulung, Vatra Dornei și Broşteni. 125 de jandarmi vor asigura, alături de lucrători ai Inspectoratului de Poliţie, ai ISU „Bucovina” şi ai structurilor de poliţie locală, măsurile de ordine publică la aceste evenimente. În comunicat se mai arată că în perioada 22-27 decembrie, jandarmii au desfăşurat misiuni de asigurare şi de menţinere a ordinii şi siguranţei publice, atît independent, cît şi în cooperare cu polițiștii. Au fost aplicate 55 de sancţiuni contravenţionale, în special pentru fapte de tulburare a ordinii publice și au fost constatate 4 infracţiuni. Jandarmii montani şi-au desfăşurat activităţile în zonele cu densitate mare de unităţi de cazare, în zonele de agrement şi în cele cu afluenţă considerabilă de turişti şi pe traseele turistice. Nu au fost înregistrate situaţii care să impună intervenţia jandarmilor montani pentru salvarea şi evacuarea persoanelor aflate în dificultate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava