• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Câteva zeci de jandarmi vor participa, pe 1 decembrie, la ceremonialele militare și religioase care vor fi organizate la monumentele eroilor din Suceava, Fălticeni, Cîmpulung, Vatra Dornei, Rădăuți și Broșteni. Alți jandarmi vor participa la parada militară din zona centrală a Sucevei și la prezentarea tehnicii de intervenție, pe esplanada Palatului Administrativ. Inspectoratul Județean de Jandarmi a transmis că, în aceeași zi, 65 de jandarmi vor asigura împreună cu poliţişti, polițiști locali și lucrători ai I.S.U. măsurile de ordine publică şi protecţia participanţilor în zonele unde se vor desfășura manifestări prilejuite de Ziua Naţională a României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava