Concert pascal
MOPAN Suceava

Jane Fonda își dorește să nu fi fost nevoită să apeleze la chirurgia estetică pentru a arăta mai tânără.

Actrița în vârstă de 80 de ani este fericită că arată „bine” pentru vârsta sa, dar este dezamăgită că s-a bazat pe bisturiu pentru acest look.

Într-un interviu recent, Jane Fonda a spus, potrivit contactmusic.com: „La un anumit nivel, urăsc faptul că a trebuit să mă las pe mâna doctorilor pentru a mă simți bine în pielea mea. Nu voi minți în legătură cu acest lucru. Obosisem să arăt obosită când nu eram. Îmi doresc să nu fi fost așa. Iubesc fețele îmbătrânite. Ador fețele trecute prin viață. Ador fața Vanessei Redgrave. Îmi doresc să fi fost mai curajoasă. Dar sunt ceea ce sunt.”

În altă ordine de idei, zilele trecute, într-un alt interviu, Jane Fonda a spus că nu început să „devină ceea ce trebuia să fie” până la 60 de ani, pentru că a petrecut prea mult timp încercând să facă pe plac bărbaților din viața ei.

Actrița în vârstă de 80 de ani acu a spus că viața sa a fost „definită de bărbații” care i-au fost alături, inclusiv tatăl ei, Henry Fonda, dar și cei trei soți – Roger Vadim, Tom Hayden și Ted Turner. „Până la 60 de ani, am fost, într-o anumită măsură, definită de bărbații din viața mea. Mereu am încercat să le fac pe plac. Mi-am dorit ca tatăl meu să mă iubească, așa că m-aș fi transformat și într-un biscuite numai să-l mulțumesc; nu am fost neapărat ‘eu’. A trebuit să ajung la 60 de ani și să încep să devin ceea ce ar fi trebuit să fiu de mult timp.”, a spus Jane Fonda, potrivit contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava