MOPAN Suceava

Actriţa americană Jane Fonda, în vârstă de 77 de ani, a dezvăluit într-un interviu recent că fumează marijuana „din când în când”, potrivit contactmusic.com. Însă, vedeta a recunoscut că acest drog îi afectează uneori judecata.

Ea a declarat, conform sursei citate: „Dacă am fumat marijuana nu mai pot viziona filme. Am văzut în trecut filme după ce fumasem (marijuana) și îmi spuneam: ‚Oh, acesta cred că este cel mai bun film pe care l-am văzut în viața mea.’ Apoi, revedeam filmul, trează, și mă gândeam: ‚Oare ce-a fost în capul meu?!’”

În cadrul aceluiași interviu, Jane Fonda a spus că acum se simte „ca o altă fiinţă umană” în comparaţie cu perioada în care avea vârsta de 60 de ani. „Oamenii mereu îmi spun: ‚Dumnezeule! Cum reuşeşti să te menţii atât de bla bla bla’. E simplu. Am făcut operaţii estetice. Am vorbit deja despre acest lucru. Dar asta nu contează. Ceea ce contează cu adevărat este să înţelegi că întotdeauna poţi să te simţi mai bine. Că trebuie să continui să ai încredere. Devine mai greu pe măsură ce îmbătrâneşti. Trebuie să rămâi curajos şi să încerci mereu să-ți depășești zona ta de confort şi să descoperi acele lucruri de care ai nevoie pentru a deveni aşa cum îţi doreşti să fii”, a adăugat Jane Fonda, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava