MOPAN Suceava

Jane Seymour, 70 de ani, respectă de 50 de ani un ritual simplu și eficient și nu are nici un rid pe față. Actrița din serialul Dr. Quinn a dezvăluit secretul tenului impecabil. Seara folosește o cremă exfoliantă delicată și evită ca soarele să îi vadă fața. Ea nu a fost niciodată bronzată pe față, pe gât și pe piept pentru că ”soarele îmbătrânește”, susține ea, potrivit click.ro.

Actrița britanico-americană a văzut lumina zilei la 15 februarie 1951 în Uxbridge, Regatul Unit, dar a cunoscut faima internațională după ce a apărut în câteva producții de la Hollywood. Jane Seymour a fost căsătorită de patru ori, cu Michael Attenborough, între 1971-1973, Geoffrey Planer, între 1977-1978, David Flynn, între 1981-1992, şi James Keach, între 1993-2015. Are patru copii, Katherine (39 de ani), Sean (34 de ani), Stacy şi Kristopher, de 25 de ani, şi o avere de aproximativ 60 milioane de dolari.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/jane-seymour-face-asta-de-50-de-ani-si-nu-are-nici-un-rid-pe-fata-actrita-de-70

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava