Concert pascal
MOPAN Suceava

Incredibil! Jane Seymour arată la fel ca în 1993 când juca în serialul ”Dr. Quinn – Medicine Woman” (1993-1998). Actrița în vârstă de 70 de ani a postat o fotografie pe contul ei de Instagram în care apare costumată în haine de epocă, exact ca pe vremea când interpreta îndrăgitul personaj, notează click.ro. Fanii au întrebat-o iar cum face să rămână la fel de tânără.

Jane Seymour este fantastică! Nu are niciun rid pe chip în ciuda faptului că a ajuns la vârsta de 70 de ani. Actrița care a jucat în serialul de televiziune ”Dr. Quinn – Medicine Woman” s-a implicat într-o campanie caritabilă de strângere de fonduri și s-a pozat alături de un cal și o caleașcă pe Insula Mackind, Michigan, SUA. Fanii au fost șocați să descopere că timpul pare să fi stat în loc în ultimii aproape 30 de ani pentru ea. Seymour a jucat în toate episoadele serialului care a fost filmat între 1993 și 1998. Serialul a fost difuzat in peste 50 de țări, printre care și România și s-a bucurat de un real succes, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/jane-seymour-neschimbata-aproape-30-de-ani-arata-la-fel-ca-dr-quinn

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava