Concert pascal
MOPAN Suceava

Janet Jackson a amânat două date din cadrul turneului pe care-l susține în Statele Unite la recomandarea medicului, notează contactmusic.com.

Superstarul și-a lansat turneul mondial pe 31 august în Canada și susține spectacole în Statele Unite începând din luna septembrie. Turneul, primul după anul 2011, coincide cu lasarea celui mai recent album al său, ´Unbreakable´, care a ajuns recent în vârful clasamentului Billboard 200.

Cu toate acestea, Janet a anunțat pe Twitter.com vineri (23 octombrie) că va reprograma două concerte – cel din Salt Lake City, Utah, de pe 24 octombrie și cel din Denver, Colorado, de pe 25 octombrie.

Ea a scris pe rețeaua socială: ˝Hey prieteni, trebuie să-mi odihnesc corzile vocale. Recomandarea medicului… Vom reprograma Salt Lake și Denver. Păstrați-vă biletele! Mă voi întoarce să trezesc Kansas City. Voi fi bine. Unbreakable.˝

Starul a ajuns în atenția presei joi (22 octombrie), după ce echipa sa a scos filmările fanilor de la concerte de pe Instagram.com și chiar au suspendat unele conturi ale utilizatorilor, conform sursei citate.

Ulterior Janet a spus fanilor că, deși apreciază faptul că postează video-uri online, echipa ei a recurs la aceste gest pentru a ˝proteja proprietatea intelectuală pe care au creat-o pentru turneu și pentru posibile proiecte viitoare.˝

Artista a mai adăugat și că și-a rugat echipa să-și ˝schimbe abordarea˝ și să permită fanilor să posteze videoclipuri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava